Om


Jeg tilbyder individuel
terapi, som kan skabe positiv forandring i dit liv


Psykoterapeut

Lotte SamsøJeg er uddannet lærer, og har primært arbejdet inden for specialområdet.

Mine færdigheder som psykoterapeut kommer ud af et fireårigt uddannelsesforløb på Id Academy i København. Jeg blev færdig med mit uddannelsesforløb i maj 2019.


ID er en forkortelse for identitet, og måden der arbejdes på, er derfor identitetsorienteret. Terapien har til formål at afdække og udvikle så mange dele af vores identitet som muligt.


ID står også for 'integrativ’ og ’dynamisk’, hvor integrativ betyder inklusiv og samlende, og dynamisk betyder kraftfuld og bevægelig. Heri er også den integrale tilgang til livet. Det vil sige en inkluderende holistisk måde at forholde sig til sig selv, sine relationer og verden på.

 

Id Academy inkluderer forskellige tilgange til psykoterapi, hvor jeg har opnået personlig, teoretisk og praktisk viden, og blandt andet har fået erfaringer med at arbejde på syv forskellige psykologiske niveauer. Disse syv niveauer kaldes for det adfærdspsykologiske, kognitive, systemiske, psykodynamiske, eksistentielle, humanistiske og spirituelle niveau. I terapien inkluderer jeg alle disse retninger, fordi de hver for sig er brugbare, alt efter hvor klienten er i sin personlige udvikling.


Retningerne sikrer, at igennem et terapiforløb hos mig, vil jeg være i stand til at følge med i processer på alle niveauerne, og at jeg hele tiden har et overblik over, hvilket område klienten befinder sig på. Derudover sikrer det en forståelse for hvad området handler om, hvad klinten gennemlever og hvad klinten har brug for.

 

Jeg arbejder altid under 100% tavshedspligt og modtager jævnligt supervision.